شیردوش

ساخت وبلاگ

خرید شیر دوش برقی و دستی

شیردهی به نوزاد فرایندی طبیعی است که مادران عزیز برای پروراندن فرزندانشان آن را با عشق انجام می دهند. علاوه بر اینکه شیردهی مستقیم توسط مادر باعث ایجاد رابطۀ عاطفی بین مادر و کودک می شود، باعث تخلیۀ شیر جمع شده در سینه و آرامش مادر نیز می گردد. ولی از آنجا که این روند بین شش ماه تا دو سال طول می کشد، اوقاتی پیش می‌آید که مادر در کنار نوزادش نیست یا مادرانی هستند که پس از چند ماه مرخصی باید به سر کار خود بر گردند. در کنار این دسته، گروهی نیز به علت یکسری مسایل فیزیکی همانند کوتاهی سرسینه، شقاق سرسینه یا ورم پستان و سایر مسایل نمی توانند سینه را به صورت مستقیم در دهان نوزاد خود بگذارند و به ناچار باید شیر را جداگانه بدوشند. در زمانهای قدیم در چنین مواقعی، مادران با بحران شدیدی رو به رو می شدند و راهکار مناسبی برای این شرایط نداشتند. حتی کودکانی به خاطر ناتوانی در دریافت شیر کافی از مادر خود تلف می شدند و یا به علت دریافت مقادیر کم، رشد کافی نداشتند

انواع مدلهای دستگاه شیردوش

محققان توانستند با ابداع دستگاه شیردوش، این معضل را تا حدی حل کنند، اگر چه همچنان استفاده از شیردوشهای دستی زمانبر و بسیار دشوار بود و با تمام مشقتی که صورت می گرفت، حجم کمی از شیر مادر دوشیده می‌شد.

شاید شما هم در اطرافیان خود با چنین صحنه هایی روبه رو شده باشید یا حتی ممکن است برای خودتان پیش آمده باشد. همانطور که علم در تمام ابعاد زندگی رشد می کند و ایرادهای تکنولوژی برطرف می شود، دستگاههای شیردوش نیز از این قافله عقب نمانده اند و بسیاری از مشکلاتی را که باعث نارضایتی مادران می شد، نظیر نچسبیدن درست سر شیردوش به سینه برای مدت لازم، توسط رشد تکنولوژی و عیب یابی این وسیله با ایجاد راهکارهای نوآورانه بهبود یافته است. از این جمله می توان به استفاده از ورق سیلیکونی برای نرم شدن محل اتصال و چسبندگی بهتر به سینه اشاره کرد. نمونه هایی از شیردوشهای دستی اولیه و پیشرفته تر را در ادامه خواهیم دید.

 

 مدلهای مختلف شیردوش دستی

اما تکنولوژی در همین مرحله متوقف نشده است و به بهبود دستگاه در تمام قسمتهایش پرداخته است و آنها را با روشهای بهتر و بازده بالاتر تولید کرده است. نمونه هایی از شیردوشهای برقی را در ادامه مشاهده نمایید.

 دو مدل شیردوش برقی

همانطور که در تصاویر مشخص است، تعداد قطعات در دستگاه برقی بیشتر است. ظرف جمع‌کنندۀ شیر در اکثر مدلهای دستی و برقی وجود دارد.‌حتما پس از هر بار استفاده از دستگاه، تمام قطعات را شستشو دهید تا بهداشت آن رعایت شود.  

نحوۀ کار با شیردوش دستی

سه قسمت اصلی تمام دستگاههای شیردوش شامل پوشش سینه، پمپ هوا و ظرف جمع آوری کنندۀ شیر می‌شوند. کار با شیردوش دستی از اتصال شیردوش به نوک سینه و قفل شدن آن و سپس وارد کردن مکش به نوک سینه شروع می‌شود. شیردوشهای دستی به طور کلی از یک بخش شیپوری برای اتصال به سینه و یک پمپ هوای دستی تشکیل می‌شوند که عمل پمپ کردن توسط دست انجام می شود. تنظیم میزان مکش، بسته به فشار پمپ تنظیم می شود. بعضی این امر را مثبت و بعضی منفی تلقی می کنند. در کل استفاده از شیردوش دستی زمانبر است. بسیاری گفته اند که تخلیۀ سینه ها به طور کامل صورت نمی گیرد و بعد از جدا کردن دستگاه، شیر باقیمانده در سینه ها از نوک سینه ترشح می‌شود. ولی قیمت شیردوش بسیار پایین است، در حالیکه همتای برقی آن چند میلیون تومان قیمت دارد.  

نحوۀ کار با شیردوش برقی

در این دستگاه به جای پمپ دستی، دستگاه با یک آداپتور برقی و یا چند عدد باطری کار می کند. تنظیمات مکش در دستگاه وجود دارد. زمان انجام شیردوشی از 45 دقیقه به 10 تا 15 دقیقه کاهش می یابد و به طور معمول شیردوشی پستانها به صورت کامل صورت می گیرد. این دستگاه برای افرادی که نیاز به دوشش چند بارۀ شیر خود در طول روز دارند، بسیار کمک کننده و مفید خواهد بود.  

 

قیمت مدلهای مختلف دستگاه شیردوش برقی و دستی

دستگاههای شیردوش دستی به علت دارار بودن قطعات سادۀ پلاستیکی قیمتی بین 20 تا 60 هزار تومان دارند، ولی مدلهای برقی با توجه به کیفیت قطعات و تنظیمات دقیقتر، قیمتی بین یک میلیون تا چهار میلیون تومان دارند. برندهای متنوعی نظیر اونت، بریسک، هوریگن و رووکو هم اکنون در بازار ایران مدلهای متنوعی از شیردوشهای برقی را به فروش می رسانند.     

 

تجهیزات پزشکی...
ما را در سایت تجهیزات پزشکی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : h.j teb2 بازدید : 92 تاريخ : شنبه 14 آبان 1401 ساعت: 11:20